Tumbling

På tal om ingenting har jag revampat min Tumblr (hej jag har inget liv), har glömt bort hur mycket nice inspiration det finns att hitta där, så om ni hänger där kan ni ju alltid följa mig! Bara att klicka på bilden :))
 
 

Torsdagstema: Hår

Idag är Torsdagstemat Hår, och jag har en gammal inscannad skiss (som bl a finns med i min header), som aldrig har blivit mer än en skiss. Tills idag. Insåg att den passar perfekt till temat och jag älskar idén, så jag gjorde den "på riktigt" i Illustrator. Såhär blev den. Hope ye like! Den fick mig dessutom att inse hur mycket jag saknar mitt piano hemma, och att bara sätta sig vid det och sjunga när jag vill... Resten av bidragen kan ses hos Artemilia

 
 
 
 
 

Study Study

Jag läser som sagt två distanskurser för tillfället. Den ena heter Introduktion till Grafisk Design och den andra Videoredigering i After Effects. Hittills har jag gjort klart tre uppgifter i dessa två och tänkte visa upp två av dom. 
 
I Grafisk Design-kursen fick vi som första uppgift att göra ett självporträtt av sig själv i Illustrator och inkludera ett ord man tyckte passade in. Stor utmaning för mig som aldrig har tagit mig tid att lära mig Illustrator innan, men det är också därför jag läser denna kursen, bland annat. Det är himla kul att lära sig, dock! Surprise surprise valde jag ordet Music. 
 
Första uppgiften i andra kursen var att göra ett kort klipp där man skulle jobba med stillbilder av sig själv och förklara sitt mål med varför man går kursen, fett komplicerat program men fett kul på samma gång. Man kan göra så sjukt mycket. Här är mitt klipp.

Fina Brighton

Efter ex antal dagar med regn, snö, kyla och blåst började solen och värmen komma fram igen, inte mig emot! Så jag gav mig ut och fotade lite, kände att det var dags nu eftersom jag snart har varit här i en månad :)) Så har jag spenderat min Allahjärtansdag, hoppas ni har haft en fin dag ni med!
 
 
Såhär fint är Brighton förresten.

Torsdagstema: Självkänsla

Mitt i allt jobbsökande och lägenhetsletande slängde jag ihop en snabb grej till torsdagstemat denna veckan eftersom jag tycker ämnet är viktigt. Temat var självkänsla och Smäm gav en frivillig uppgift till detta tema, nämligen att göra en folder med denna rubrik. För mer info om briefen och för att se andras bidrag, gå in på hennes sida! 
 
En sån här broschyr hade jag behövt för ett par år sedan, även om jag antagligen ändå inte hade tagit åt mig budskapet då :) Den sista tiden på gymnasiet var en jobbig tid för mig och botten nåddes hösten efter studenten när jag gick in i en smärre depression och inte såg ljus någonstans. Min självkänsla låg på botten och jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det, dock gick det på något sätt för nu är jag mognare, gladare och starkare än någonsin förut! Ämnet ligger mig dock fortfarande varmt om hjärtat, för det är så sjukt viktigt att tycka om sig själv, på något sätt är det det som är nyckeln till att må bra och att fungera som människa. Jag hatar verkligen att det är så många ungdomar som mår dåligt i dagens samhälle, vi borde bli mycket bättre på att visa kärlek mot våra medmänniskor. Over and out!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the summertime

Sitter och ugglar i receptionen på hostel nummer två sen jag kom hit, livet som arbetssökande är inte så värst hektiskt direkt. Hittills har jag mest drivit runt, sökt lite jobb och skaffat National Insurance Number, ett nummer som man måste ha för att få jobba i UK. Hälsade idag på i vår gamla skola också, det resulterade i gratis lunch. Aldrig fel! 
 
Började gå igenom lite bilder från i somras som jag har haft liggande, från när jag var i Berlin och Prag med min familj. Insåg att jag längtar lite efter värme, sol och sommar.
 
 

RSS 2.0