Green,green

Another photo-turned-into-pattern.
 

Diamonds are forever

Jag började redigera lite bilder från London. Fast jag tyckte dom var så tråkiga så jag gjorde mönster av dom istället. Och en Stonehengebild. Det är fett kul att göra mönster i Photoshop faktiskt, det var första gången jag provade! What'cha think?
 
Btw, igår var jag frustrerad över att jag inte är den enda som vill se Mumford and Sons här i närheten, seriöst, biljetterna tog slut på en timma (!). Fast frustrationen dämpades lite när vi bokade biljetter till Florence and the Machine istället. Så nu har jag världens bästa grej att se fram emot i December. Om några veckor åker vi till Paris också! Sen tror jag inte jag har så mycket mer att skryta med... För denna gången. Jo just det, på lördag åker vi på en tripp till Cambridge också och Tallest Man on Earth spelar i Brighton snart. Sådär, nu är jag skrytfärdig. Cheers mates!
 

Stonehenge

Long overdue, här kommer bilder från när vi var vid Stonehenge för några helger sedan. En hög med stenar, i princip. Fast det blev rätt nice med mitt fisheye, ändå.
 

Last few days

Hinner aldrig blogga ju! Senaste veckan har jag hunnit med att fota massa snygga människor på röda mattan, äta brittiskt Cream tea (scones med sylt och nån slags grädde och te, jag dör vad gott det var) i en liten söt stad som heter Rottingdean, se en räv på gatan tre gånger, gå på bio och köpa Candyking-godis, shoppa mitt första (!) klädesplagg sen jag kom hit, frysa en massa, slänga ihop en keynotepresentation om musikaler (<3) och så vidare. 
 
För två veckor sedan var det sommar. Nu är det höst och kallt och jag ska köpa vinterjacka så fort jag får mina efterlängtade csn-pengar. I England har man inte på värmen hela tiden. Hur dumt som helst, säger jag. För då går man runt och fryser hela dagarna. Usch. Det blåser en massa här, också. Och nu har det börjat regna. Innan i söndags har det knappt regnat någonting.
 
Här kommer lite bilder från röda mattan på den social evening som min klass, Gilmour, var värdar för!
Klassen!
Jag.

Breakfast at Tiffany's

Taggar fancy movie night hosted by my English class! Hope you have a lovely evening :)

True story

 
Efter några avsnitt Skins (grym brittisk serie, btw - kolla in!) och lite Photoshop fick jag fram detta. En skiss från min skissbok, ett citat som jag fastnade för nån gång. Hope you like. Nu ska jag sova.

Tumblr-ironi

 
 
 
Alltså, det blir nog en väldigt lugn kväll ikväll. Ska nörda ner mig i Photoshop lite (har redan börjat) och kolla på film eller nåt. Det låter bra. Har ni haft en bra dag?

Devil's Dyke

För en vecka sedan gick vi till ett ställe som heter Devil's Dyke. Det var en och en halv timmas promenad uppför på grusvägar och stigar i stekande sol. Jag hade Converse på mig. Ni kan nog lista ut hur mina fötter mådde. Och mitt extremt lättbrända ansikte. Fast det var nästan värt det, iallafall. För när man kom dit var det helt fantastisk utsikt över den engelska landsbygden. Tur man hade gjort sig besväret att släpa på en hel kameraväska...Brief Update

Jag hinner inte med! Allting snurrar och allting händer och bloggen kommer i sista hand. Plugg varvas med läxor varvas med Londonresor varvas med strandhäng varvas med stenhögstittande och så vidare och så vidare. Jag har fullt upp hela tiden och massa bilder som vill bli iordningfixade. 
 
Tänkte att jag kan skriva lite om skolan eftersom jag inte har några bilder att visa. Än.
 
Jag har vanlig engelska fem gånger i veckan typ. Grammatik och sånt. Fast roligare än i gymnasiet. Sen har man en lektion som heter Britain Today. Halvkul, fast intressant ibland. Sen har vi English Plus, där får man välja vad man vill ha och jag har British Culture. Handlar helt enkelt om kulturen. Pubkultur, engelsk mat, humor och sånt där. Grym kurs. Det har vi två gånger i veckan. English Through är en annan kurs där man också får välja. Jag har Music & Lyrics, det vi gör är i princip att lyssna på musik, sjunga med i låtarna och kolla texterna. Beatles, Kinks och Dylan har vi hunnit med. Världens chillaste lektion. Alla lärare är fantastiska och stämningen är verkligen så sjukt annorlunda från gymnasiet. Man gör allting för sin egen skull och det är ingen press på nånting. Även om vi får sjukt mycket läxor. Jag stormtrivs, med andra ord!
 
 
Kul inlägg, heh. Nu ska jag sova. Godnatt!

Seafront & Wine

I lördagskväll hamnade vi på stranden. Vi hittade en klubb och plötsligt var klockan mycket och jag gick och la mig klockan fem. Igår blev det läxor och städning och såntdär lugnt som man gör när man inte orkar något annat. Sen att det första hemlängtanstinget sen jag kom hit i måndags kom när jag pratade med min lillebror på Skype, det bryr vi oss inte om. Eller försöker iallafall. Cheers!
 
 Pride Parade

Igår var det Pridefestival i Brighton. Heeelt crazy. Brighton brukar kallas Storbritanniens gayhuvudstad, typ. Fett mycket folk, fett mycket färg, fett mycket flaggor, fett mycket fest och främst av allt fett mycket glädje! Hela stan var helt smockfylld av människor och det var bara så himla härlig stämning överallt. Hela stan klädde ut sig, alla bjöd verkligen på sig själva och allting var så roligt. Och galet. Det var verkligen folkfest. Jag har aldrig varit på någon Prideparad innan men jag har extremt svårt att tro att iallafall Sveriges motsvarigheter kan komma ens i närheten av detta! Här är lite bilder från paraden.RSS 2.0