Så mycket kärlek

Tänkte sammanfatta min sommar efter Turkiet litegrann!
 
Juli var en ganska seg månad med massa tungt som hände plus att jag blev förkyld mitt i alltihopa och var tvungen att vara hemma en del. I slutet av månaden började livet rulla på igen lite smått, dock, och hela Augusti har varit hur fin och bra som helst. 
 
Den 2 augusti sa vi hejdå till min fantastiska, finurliga farfar som lämnade livet i början av juli när hans hjärta inte orkade längre. Det är som om all den kärlek och omsorg han gav till så många under hela sitt liv tröttade ut det lite extra, så tycker jag är fint att tänka iallafall. En sorglig dag, men så fin på samma gång. 
 
Jag började rita lite smått igen efter ett break på flera månader, typ. Badade gjorde jag med, i Delsjön och Rådasjön och i saltvatten. Hängde lite ute i nattlivet på Villan osv.
 
Vädret och himlen var konstigt och coolt ibland. Sen var det dags för Way Out West och jag hängde backstage i logerna och jobbade 11h-dagar, såg Håkansoundcheck, gick förbi Bill Skarsgård och Adam Lundgren i VIPen och såg Niotillfem-Sandra och HanaPee *starstruck*. Andra lyssnar på radio och spotify i bakgrunden när dom jobbar, vi jobbade med Alicia Keys live som bakgrundsmusik. Hur cooolt?!? Awesome helg btw.
 
Drack vodkatonic i hissen och chillade i sommarnatten på Bar Himmel <3 (bild kaaan vara från juli. whateva) och en söndag såg jag Känn ingen sorg med vänner och skor som matchade stolarna, och åh vad den var fin filmen. 
 
Soliga dagar hängde jag i trädgården och veckan efter WoW var det ju Kulturkalaset. Hängde där några dagar och det blev Skrattfest, engelsk fudge, langos och takeaway på lejontrappan med typ vääärldens finaste människor.  
 
Sen var det partey med Femtastic (kvinnligt hiphop(?)kollektiv) på Kungstorget med, så sjukt coolt och bra på alla sätt. Hängde lite mer på Bar Himmel och vårt stammisställe Flying Barrel med nyfylld 22-åring <3
 
Sista helgen, woop! Världens finbesök i form av en Matilda från Uppsala och goood mat, sleepover och Gbgturism med Paddan i världens finaste väder. Firade 21åringeeen Antonia och det var exakt (minus typ tre dar) ett år sen vi sågs alla tre för första gången. Kärlek på det!
 
Sen blev vädret sämre, jobbet började och månaden tog nästan slut. Den 26 augusti sa vi hejdå till Filip som flög till världens bästa stad Brighton och jag är bara liiite avundsjuk...
 
Hoppas ni har haft en bra sommar, folks!

RSS 2.0