Skitväder

Haglet öser ner och åskan mullrar. Jag sitter på min säng och försöker hitta inspiration. Går inte superbra. Tills jag hittar den kan jag bjuda på nåt jag gjorde i Tyskland. Köpte nya Copic Multiliners i massa fler tjocklekar än vad jag har haft innan och var typ bara sådär lite halvt småtvungen att testa. Ska scanna in den nån dag och fixa iordning den mer ordentligt än ett crappy mobilfoto som är redigerat i tio minuter i photoshop...

Finaste staden

Har haft en kass dag. Somnade kl fem igår natt, vaknade två och trodde klockan var nio bara för det kändes som jag inte hade sovit någonting alls. Trots att jag hade sovit nio timmar. Så hela dagen har jag varit snurrig, mått illa och haft huvudvärk. Fattar inte alls hur det kan komma sig... Nu däremot är jag hur pigg som helst! Bra där, Frida. Vända på dygnet det första man gör när man kommer hem, yes!
 
Har lagt in alla bilder på min hårddisk nu, iallafall. Kommer ta sin lilla tid att gå igenom, har tusen bilder att kolla (och då överdriver jag inte... 1011 bilder hade jag i kameran när jag kom hem igår! Helt sinnes.) Tänkte jag skulle visa en liten bild iallafall. På Karlsbron i Prag. Den staden är nog den vackraste jag har sett, hittills! Jag blev totalförälskad. Sen är väl inte det något ovanligt när det kommer till mig och storstäder... Förälskar mig i i stort sett varenda storstad jag kommer till. Alla har ju sin egna charm, liksom! Men Prag är vackrast. Massor med gamla kyrkor och byggnader, kullersten, fina gränder, massor med historia och så vidare och så vidare. Åk dit!!!
 
Nu ska jag sova.

hemmaaa

Hello!
Hoppas ni mår bra :) Har nu kommit hem efter en nio dagar lång resa i Europa. Har sett Prag, Berlin och allting däremellan, typ! Ska bli så sjukt skönt att sova i min egna säng inatt... Imorn ska jag ta sovmorgon, lägga in alla bilder jag har tagit på datorn, kolla ikapp alla serier jag har missat och bara ta det lugnt. Ha det fint!

A mess with people who start to hold their heads heavy

Ännu en inscannad skiss. Färglagd och bearbetad i Photoshop!
 
Om allt går rätt till sitter jag just nu i bilen på väg till Berlin, i första hand! Senare, om några dagar, blir det Prag. Kommer därför antagligen vara gaaaanska tomt här i en vecka eller två. Hoppas det blir bättre väder där än här .

On the road

Nu är vi på väg!


Laddarkris

Nu är vi snart på G till första stoppet på resan, Lomma. Kan dock inte för mitt liv komma på om jag redan har packat ner min kameraladdare eller inte. Hittar den i varje fall ingenstans... Kaos! Får väl packa upp allting och se om den ligger i väskan redan... Kan ju inte åka utan laddare, liksom. Gött att jag är så fokuserad när jag packar...

empty

Jag borde packa. Orkar inte. Fixade iordning en av bilderna jag scannade in för några dar sedan, istället.

Att ha väldigt lite att göra

Har haft lite chill dagar. Lite för chill. Börjar klättra på väggarna lite. Ska städa en husvagn och laga mat med två vänner sen, funderar på att ta en cykeltur innan dess. Fota lite kanske. För att inte gå under av tristess. Eller nåt. Tur att jag sticker till Berlin på fredag. Så det händer något.

headshot

tog lite bilder på mig själv idag inför hösten, började sedan leka lite i PS. såhär blev det.

Som tårar från solen

En eftermidag i husvagnen satt jag och skissade lite. Det blev den här, inspirerad av vädret... Färglagd i Photoshop!
 
 Annars är det kaos i mitt hjärta. Hoppas ni har en bra dag.

Hönökonferens och sånt

åååh vilken bra vecka jag har haft. Det är så himla gött att bara komma iväg ett tag, umgås med vänner och inte behöva tänka på annat. Semester, med andra ord. Här är lite instagrambilder från veckan, har knappt tagit några bilder alls och kameran har bara stått i husvagnen, men mobilen hänger ju alltid med iallafall :) Jag har bott i husvagn, vi har haft två stycken, jag och några vänner. Sammanlagt är det väl typ tio pers som har sovit olika många nätter. Gööött. Vädret har inte alltid varit tiptop, men lite har man kunnat ligga och steka! Har varit lika gött som alltid att hänga därute. Hoppas att ni har haft en skön vecka med semester och allt! Nu är jag helt död och ska packa upp, kolla ikapp alla serier jag missat och sen sova i min egna goa säng, som jag har längtat!
 
 
1: Grillchill med massa fina människor
2: Schleten, solbränd tjej nyss hemkommen
3: Utsikt från förtältet
4: Världens häftigaste väder, det är en tromb där i mitten som inte syns efter instagramfiltret, har aldrig sett något liknande!
5: Äkta Hönökaka med skagenröra. fest på Hästen
6: natt... typ
7: Världens sötaste husvagn
8: Ticket to ride, blev mååånga såna omgångar!
 

Sju dödssynder: Vällust

Och häääär är sista bilden for now, vällust! Ha en grym fredagskväll :D
 
 
 
Vällust (lust) är en överdriven strävan efter njutning, främst då sexuella njutningar. Enligt katolska kyrkans tradition betraktas ett liv i omättligt sökande efter vällust (lat. luxuria) som en dödssynd. (Wikipedia)

dubbelexponeringar!

Hej folks! Hoppas ni har en grym dag! Jag sitter just nu i en husvagn och chillar, mina vänner är iväg en sväng och jag är dunderförkyld. Men det är okej, jag satt och lekte i photoshop en liten stund med lite bilder som jag hade på datorn, tänkte dela resultatet med er :) ha det fint!


Sju dödssynder: Girighet

Här kommer bild nummer 4! Hoppas att ni diggar serien hittills :)
 
Girighet (avarice/greed) innebär ett överdrivet begär att samla ägodelar förenat med överdriven sparsamhet, vinningslystnad och snikenhet. (Wikipedia)
 

Sju dödssynder: Avund


Bild 3 i serien :) Hoppas ni har en bra onsdag!!!
 
 
 
 
Avund är en känsla som uppstår när en person saknar någon annans (förmodad) överlägsna egenskap, prestation eller innehav, och antingen önskar sig det eller önskar att den andra personen inte hade det. (Wikipedia)

Sju dödssynder: Vrede

Bild nummer två i min Sju dödssynder-serie!
 
Vrede (Anger/wrath) är en känsla som länkar till ens psykologiska tolkning av att ha blivit sårad, kränkt eller förnekad och en tendens att ödelägga det genom hämnd. (Wikipedia)

Sju dödssynder: Högmod

När jag precis hade skaffat min första ritplatta (för typ två år sen) så bestämde jag mig för att göra en bildserie på dom sju dödssynderna. Tänkte att nu, medans jag är ute på öarna och (förhoppningsvis) steker, så kan jag lägga upp en om dan! Gjorde aldrig färdigt bildserien då, dock, så jag har bara 5st att visa... Men chansen finns att jag tar tag i det snart och gör klart dom! Här kommer den första jag gjorde.
 
Högmod innebär en alltför stor självuppskattning och självhävdelse, motsatsen till ödmjukhet. (Wikipedia)

Post-its

Jag älskar att kladda på postits. Iallafall när jag inte har något bättre för mig än att ringa folk och hoppas på att dom svarar. Några har ni sett redan, här är alla från den gångna veckan som inte är totaaalt hopplösa. Det kan verkligen bli hursomhelst, men jag tänker nog faktiskt scanna in någon eller några av dessa och göra något riktigt av dom! Heh. Får se när det blir... Har ni haft en bra lördag? :)
 
 

Bröllopsoutfiiit

Detta var vad jag hade på mig på bröllopet förra helgen! (det är spegeln som är smutsig haha, inte klänningen) Shiiit vad jag stressade runt hela stan dagarna innan för att hitta något att ha på mig... Till sist hittade jag iallafall denna mörkblåa klänning från Monki och en mintgrön kavaj från H&M för att göra det lite mer somrigt! Blommorna kommer också från H&M.
 
 
 
 

Semester!

Ey. Sista jobbdagen för sommaren avslutad. Yeah! Ikväll ska jag packa, skicka in papper inför England, betala lite grejer och sådär. Ska ut i skärgården, till Hönö, och vara där hela veckan. Bo i husvagn och sånt. Kommer bli göööttt. Hoppas bara vädret slår om från dagens spöregn... Vad hände med sommaren, liksom?

Go crazy, let's go!

Igår köpte jag ett nummer av Photoshopguiden, för första gången. Har varit lite skeptisk innan, jag är ju totalt självlärd och brukar för det mesta inte få ut speciellt mycket av olika guider osv som man hittar i olika tidningar. Men shit, vad jag blev inspirerad! Jag öppnade en bild på min lillebror och gick totalt lös. Haha. Vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet... Men himla kul är det att bara släppa loss ibland. Brukar ju nuförtiden mest bli vanlig bildretuschering, förbättra kontraster och färger, you name it. Photoshop kan ju så himla mycket mer än så. Kul med lite omväxling!

Godnatt!

Alltså, jag hinner inte med allt jag vill. Jag jobbar, tränar och sen så är det inte många timmar kvar på dygnet till att måla/redigera/skissa/spela piano eller nåt. Och dom timmar som är kvar är jag så himla trött, för det är himla lätt att vända på dygnet när det är så ljust ute... Inte optimalt. Ska försöka fixa iordning lite grejer att lägga upp, iallafall, särskilt eftersom jag är bortrest hela nästa vecka och inte kommer kunna blogga typ nånting alls.
 

Finhelg

Nu är jag hemma efter typ världens finaste helg. Mina vänner Emelie och Jocke gifte sig i Tibro och jag och det himla fina gänget på sista bilden var inbjudna. Hur fint som helst. Kolla vad fina dom är. Roadtrip till Tibro med nödstopp på donken i Skövde, vigsel och bröllopstårta, bröllopsfest med massa god mat och blockflöjtsspex med inslag av kazoo och lergökar bjöds det på, dans tills svetten rann och marshmallowsgrill in på småtimmarna. Vilken fin dag det var. Sen sov vi i husvagn och pajade ett bord, jagade flugor och pratade fiskaffärer. Imorse bjöds det på brunch hos brudens föräldrar och sen åkte vi hemåt igen. Körde lite fel och resan blev typ en timma längre än den borde. Nu är jag svintrött, har tusen knottbett över hela kroppen och ska se några avsnitt av Awkward och äta lite jordgubbscheesecake som mamma gjorde till fotbollen innan jag tar en dusch och går och lägger mig! Fler bilder kommer senare. Hoppas att ni också har haft en fin helg!

RSS 2.0