Bröllops- och Brightonpepp

Nu är present fixad, outfit färdig, naglar målade och packning packad. Imorgon bitti bär det av mot Tibro och bröllop! Åh vad kul det ska bli. Så bloggen kommer bli lidande i helgen, men sedan kommer antagligen massor med fina bilder! 
 
Innan dess kommer här tre andra fina bilder, från weheartit, på stället där jag kommer spendera min höst. Är så fruktansvärt taggad just nu. Åh vad jag kommer ta mycket bilder då. 

Kommentarer
Postat av: LIEEYA - ART MY WAY ♥

Hej, Just nu pågår det en tävling på bloggen där man har chans att vinna tre kylskåpsmagneter som är designade och gjorde av mig, Lieeya. Det enda du behöver göra är att kommentera att du är med i tävlingen, så tveka inte att delta! Hoppas du får en trevlig helg, kram Lieeya.

2012-06-30 @ 08:47:21
URL: http://lieeya.blogg.se
Postat av: Lina | photo ♥

Åh, jag är avis! Hoppas du får kul <3

Svar: åh tack, det hoppas jag med! :D
Frida

2012-06-30 @ 12:01:16
URL: http://linaphoto.blogg.se
Postat av: | photo |

Allt bra idag?:)

2012-06-30 @ 18:09:46
URL: http://jossesphoto.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-07-01 @ 03:00:38
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Lotta

åh, vad ska du göra i Brighton Frida? :)

Svar: Jag ska plugga engelska där nu i höst! :D
Frida

2012-07-19 @ 11:36:32
URL: http://enlitenlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0